Доволно усмихваш се, нали,
защото роня аз сълзи?
Помислих, че си срамежлив,
а ти си бил подлец лъжлив.
"Харесва те", казваха едни,
уж твоите приятели.
Каква любов показа -
въздушна целувка и малко омраза.
Защо се вързах на лъжата ти?
Как ме срещна с теб съдбата ми?
Каквото и да става,
всичко ми напомня за нашата раздяла!
© Иф Все права защищены