Oct 8, 2008, 6:22 PM

Раздяла 

  Poetry » Love
724 0 1

 

Доволно усмихваш се, нали,

защото роня аз сълзи?

Помислих, че си срамежлив,

а ти си бил подлец лъжлив.

"Харесва те", казваха едни,

уж твоите приятели.

Каква любов показа -

въздушна целувка и малко омраза.

Защо се вързах на лъжата ти?

Как ме срещна с теб съдбата ми?

Каквото и да става,

всичко ми напомня за нашата раздяла!

© Иф All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??