27 нояб. 2021 г., 09:48

Раздяла 

  Поэзия » Другая
322 0 0

Мислех си да кажа нещо...

После реших да замълча...

Всички думи бяха вече изказани

И какво от това...

Всеки тръгна в своя посока...

Убеден във собствената си правота

Аз не погледнах назад

Ти не погледна напред

Всичко бяхме решили...

и си мислехме, че ще сме

щастливи...

Уви...

С толкова много " багаж"

в мисълта и сърцето..

как се живее щастливо?

Valentina Mitova

16/11/2010

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??