25 апр. 2010 г., 20:04

Раздяла 

  Поэзия
565 1 2

Прегърни ме, целуни ме и върви,

нека пътят ни пак да продължи.

Да оставим това, което ни тежи,

за да можем пак да бъдем аз и ти.

Не искам да те гледам с питащи очи,

няма нас - всеки има право да греши.

Нека споменът тъгата ни да заличи,

за да открием как да бъдем себе си.

Прегърни ме, целуни ме и върви,

да, правилно е, колкото и да боли.

© ДдП Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??