15 окт. 2022 г., 11:11

Разговор 

  Поэзия » Любовная
636 2 3

     

               Разговор

 

–Поискай ми Вселената огромна!

Поискай ми я, ще ти я даря!

–Защо ми е, аз тебе искам само

и твоята целувка във нощта.

 

–Не може, ти си толкова далече

и само мислите ми приеми!

–Побързай, времето за нас изтече!

Любов безкрайна ти ми донеси!

 

–Изпращам ти душата си красива

и пулса бърз на моето сърце.

–Душата ми душата ти открива,

а в погледа ти – поглед на дете.

 

–За тебе ще преплувам океани

и времето, което ни дели.

–Обичам те чрез думите желани,

и чрез сълзите в твоите очи!

 

                 Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??