16 авг. 2009 г., 10:17

Разходка по плажа 

  Поэзия
662 0 2

Разходка по плажа

 

Вода и Слънце – Святост неизмерна.

И гола истина, захвърлена на плажа.

Танцуват  тъжно нимфи, уловени

от сръчните ръце на млад рибар.

 

А той ги гледа -  дири си невеста

и влюбва се във всяка поотделно,

а толкова е млад, че се не сеща

що да стори в свойта лековерност.

 

И суети се момъкът май прекалено.

С очите си красиви мен съзира.

И пуска нимфите, от мрежите освободени.

Тогава сетих се... че мен избира.

© Димена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??