Разходка по плажа
Вода и Слънце – Святост неизмерна.
И гола истина, захвърлена на плажа.
Танцуват тъжно нимфи, уловени
от сръчните ръце на млад рибар.
А той ги гледа - дири си невеста
и влюбва се във всяка поотделно,
а толкова е млад, че се не сеща
що да стори в свойта лековерност.
И суети се момъкът май прекалено.
С очите си красиви мен съзира.
И пуска нимфите, от мрежите освободени.
Тогава сетих се... че мен избира.
© Димена All rights reserved.