12 янв. 2010 г., 13:43

Разхвърляни маски 

  Поэзия » Философская
439 0 1

Живот, трагична комедия, сцена.
Една война, без победители-
                      на финала - само победени...

Вселена  с  милиони  лица,
сблъсък от абсурди,
                       един от тях -  любовта.

Ето, влюбени  двама,
пламенно прегрърнати от нощта.
                        ... в последствие - драма...

За единия  сбъдната мечта ,
за другия – поредна игра...
                          ...разхвърляни маски - свобода...

Живот... една трагична комедия, сцена.

Една игра...на победители
                                               ...и победени...

© Пепа Деличева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Вечната игра! Струва ми се, че не е победен този, който не се отказва...
Предложения
: ??:??