20 окт. 2006 г., 21:55

Разкажи ме с длани 

  Поэзия
657 0 9

Разкажи ме с нежните си длани,
като вятър в мен докосвай
мислите, все още неразгадани,
нека плуват, като облаците бели
Очертавай  с обич моето тяло,
от докосването помежду ни,
нека звук на радост да зазвънне,
като пролетни жадувани камбани.
Разкажи ме със ръцете си,
от всяка ласка да  звучи мелодия 
И не са ми нужни много думи, 
изпей ме цялата с душата си. 



© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??