26 нояб. 2011 г., 23:15

Разкажи ми... 

  Поэзия » Любовная
571 1 1

Разкажи ми... В едно, или в сто хиляди писма,
за местата, където бяхме, за това, къде сме сега...
Разкажи ми, как вървяхме по пясъка, как за миг поспряхме на кея...
Разкажи ми... за всичко, което да чуя копнея...
Разкажи ми, как те обърквам, как моите думи са сянка в нощта,
разкажи ми... В едно, или в сто хиляди писма...

Разкажи ми... В едно, или в сто хиляди писма,
как те прегръщам, как се събуждам до теб сутринта...
Разкажи ми... за нещата, които те плашат, и за тези, в които намираш покой...
Разкажи ми... за лятото, как капките дъжд се превръщат в порой...
Разкажи ми за нас, каквито бяхме преди, и за това, какви сме сега,
разкажи ми... В едно, или в сто хиляди писма...

© Бианка Тошева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??