Кой бе ти?
Докосна ме с лъчи,
невидими в безкрая.
Кой бе ти?
Обърна ми света,
разтърси ми душата!
Опитах се да върна времето назад.
Не мога!
Как искам да съм с теб!
Не трябва!
Изпитвам страх.
Дали не предизвиках поредната ти болка?
Не искам аз това на теб да причиня!
Виня се пак за мойто любопитство.
Ненужно бе.
Донесе ми тъга и болка.
И как ще седна аз до теб?
Не знам, но как го искам!
Изтръпвам и сега!
Защо го позволих?
Виновна съм, аз знам.
Прости ми ти сега!
На себе си обаче не прощавам.© Мартина Все права защищены