Различен си – ухаеш на божури.
Но не на глуповат парфюм.
Седял си снощи във градината.
Различен си – избиран си от жури.
Печелиш"странник на годината".
Прекрасен си, но някак нескопосан.
Препъваш се в невидими греди.
Заекваш често, ако си ядосан.
След тебе няма никога следи.
Харесвам те – такъв чаровник,
ала с очи на мъничко момче.
във дланите си скрил часовник,
през който времето тече.
Обичам те – до болка романтичен,
докосваш ме, а после ме боли.
Ранена съм от твойто безразличие,
удавих се във твойте очи.
Но искам те такъв, любов –
горещ, ужасно нелогичен.
О, моля те, бъди готов
за мойта обич, безгранична...
© Може би закъсняла Все права защищены