1 февр. 2008 г., 22:32

Различен свят 

  Поэзия
513 0 1

В различен свят живеем…

Тук всичко е една мечта…

Нека тук да копнеем,

всеки да спаси своята душа…

 

И сляп да си, тук ще прогледнеш…

И път да няма – пътечка ще намериш!

Любовта си ще откриеш,

ще я прибереш в кутийка... И ще се усмихнеш!

 

Тук болка няма... Всичко е любов!

Раздяла няма… Просто е съдба…

Смъртта не съществува… Има единствено живот…

И красиво е… Това е твоята мечта!

 

Няма грозни думи и обиди,

нито кръв залива улиците бели…

Всичко е думи любовни, красиви,

всички хора тук са смели!

 

Искаш ли и ти такъв живот?

Искаш ли да можеш злото да спреш…

Рецептата е да правиш всичко с любов,

да се справиш със всичко, без да се предадеш!

 

 

 

 

© Усмивка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??