3 янв. 2014 г., 23:48  

Различна 

  Поэзия » Любовная
569 0 0

Сега съм страшно уморена,

от фалш, лъжи и мъка. 

От днес преставам да се губя нощем.

От днес преставам да се правя,че ми пука.

 

Тръгни си, моля ти се, отречи ме!

Върви по дяволите и не се обръщай.

Такива като мен не страдат дълго!

Такива като мен не се завръщат!

© Анна Анатолиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??