28 сент. 2012 г., 15:11

Различни сме 

  Поэзия » Любовная
650 1 3

Различни сме, когато обещаваме,

различни сме, когато се разделяме,

еднакво бързо всички остаряваме,

еднакво трудно тайната споделяме.

 

Различни сме, но всякое докосване 

е музика за пръстите ни слепи,

докосването става омагьосване,

очите плачат, а душите светят.

 

Различни сме, когато се обичаме,

еднакви сме, когато нараняваме,

понякога на лебеди приличаме,

когато красота раздаваме.

 

Различни сме, когато си отиваме,

еднаква е сълзата във очите ни

и ревността еднакво ни убива,

тогава нека с тебе се обичаме.

 

                                                          

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??