Чувствал ли си се някога
толкова неразбран,
колкото никога?
Усещал ли си я някога
тази любов,
различна от всякаква?
Криел ли си дълбоко надеждата,
даже от себе си...
А оранжевите пеперуди,
летящи с мечтите ти,
водят ли до светът на красивото?
Мисли безброй,
хвърчащи из хаоса,
водят ли до различното,
различното толкова
истинско,
превърнало се в измислица...
© Нямам Все права защищены