16.09.2012 г., 19:34 ч.

Различното 

  Поезия » Друга
534 0 0

Чувствал ли си се някога

толкова неразбран,

колкото никога?

Усещал ли си я някога

тази любов,

различна от всякаква?

 

Криел ли си дълбоко надеждата,

даже от себе си...

 

А оранжевите пеперуди, 

летящи с мечтите ти,

водят ли до светът на красивото?

 

Мисли безброй,

хвърчащи из хаоса,

водят ли до различното,

различното толкова 

истинско,

превърнало се в измислица...

© Нямам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??