Всяка година
от Коледната пита
си пожелавах да ми се падне
късметчето с любов
И всяка година
по 365 дни
се надявах да получа
поне мъничко любов
Тази година
за разлика от всяка друга
не си пожелах любов
защото имах теб
И това ми бе достанъчно...
© Bibi Sim Все права защищены