13.01.2019 г., 23:18 ч.

Разликата 

  Поезия » Любовна
491 0 0

Всяка година

от Коледната пита

си пожелавах да ми се падне

късметчето с любов

 

И всяка година

по 365 дни

се надявах да получа

поне мъничко любов

 

Тази година

за разлика от всяка друга

не си пожелах любов

защото имах теб

 

И това ми бе достанъчно...

© Bibi Sim Всички права запазени

За човека, с който Съдбата ме срещна в един слънчев ден, когато бях изгубила надежда, че ще открия любовта. Благодаря ти, че правиш живота ми по- красив и ме правиш толкова щастлива! 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??