27 мар. 2011 г., 22:43

Разликата между мен и тях... 

  Поэзия
617 0 0

Аз не бях просто жена,

аз бях тази, която те ценеше и те обичаше така,

както никоя друга на тази земя.

 

Аз не бях просто добра,

аз бях истинска, чувствена,

аз бях най-добрата.

Досега не го ли разбра?

 

Аз не бях обикновената,

аз бях и съм Единствената, която видя в теб доброта

и която почувства с теб любовта.

 

 

 

 

 

 

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??