10 сент. 2007 г., 22:12

РАЗМИНАВАНЕ 

  Поэзия
522 0 2
РАЗМИНАВАНЕ

Опарих се  и нещо в мен изтръпна.
Самота изповядва душата ми.
Сърцето уплашено спусъка дърпа
и стреля в далечна планета.

© Венцислав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??