10.09.2007 г., 22:12 ч.

РАЗМИНАВАНЕ 

  Поезия
517 0 2
РАЗМИНАВАНЕ

Опарих се  и нещо в мен изтръпна.
Самота изповядва душата ми.
Сърцето уплашено спусъка дърпа
и стреля в далечна планета.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??