22 окт. 2014 г., 14:04

Разминаване 

  Поэзия
311 0 0

Разминаване


Защо се появяваш чак сега?
Нали търсих те преди години...
Ще трябва ли до лудост да скърбя,
ако от теб поискам да си идеш?

Нощем в унеса на тишината,
пак от сън нехванат,
ровя из спомените си в главата,
помня колко на тебе се надявах.

Исках да ми се случиш
и да те обичам.
Тогава исках
и ти да ме обичаш.
Ала днес, след всичките години,
сякаш тайно го отричам.

Ще трябва ли до лудост да търпя
тази моя раздвоеност
И твоя ли е горчивата вина,
че в живота ми дойде не навреме?

© А.А. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??