18 окт. 2020 г., 00:54

Разминаване 

  Поэзия
236 1 0

Ние с теб все ще се разминем,
зад някой ъгъл, на някой кръстопът.
Ще чакаме всичко да отмине
и все някога душите да се засекат. 
Но все по-трудно се вярва в това
и все по-дълъг става този път. 
Бих искала да се раждаме с крила, 
за да могат и телата да летят. 
Дали тогава заедно ще полетим
и ще поделим ли общата съдба? 
Или вечно отделно ще вървим, 
докато не свърши с нас света?! 
 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??