18 февр. 2021 г., 12:00

Размишление 

  Поэзия
170 0 2

В новини до гуша,

от лъжлива каша,

как да се промуша,

мога ли да кажа.

 

Истините плачат

дън дълбоко скрити,

а лъжите скачат

заедно с бандити,

 

заедно с апаши

на държавна служба,

народняци наши

в лицемерна дружба.

 

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??