Feb 18, 2021, 12:00 PM

Размишление 

  Poetry
179 0 2

В новини до гуша,

от лъжлива каша,

как да се промуша,

мога ли да кажа.

 

Истините плачат

дън дълбоко скрити,

а лъжите скачат

заедно с бандити,

 

заедно с апаши

на държавна служба,

народняци наши

в лицемерна дружба.

 

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??