4 дек. 2007 г., 11:27

Размисли 

  Поэзия » Другая
672 0 2

Размисли

Аз знам,

когато вече няма да ме има,

капките на зимата

пак ще се топят

безимено,

ще падат безтегловно,

ще късат жиците на времето.

Небето

ще е пак

красиво и оловно,

натежало от любов

преди разсъмване.

Напролет

стръкчета коприва

ще жилят безпощадно,

до сбъдване

на чаканото лято.

Земята

под разцъфнал похлупак

ще е щастлива,

щом нежността

на ветровете има.

А аз някъде...

в капчица роса ще бъда,

или в очите на изгряваща звезда.

Но жива в своята присъда,

защото ви остявям любовта си...

© Теди Савчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??