9 июл. 2015 г., 11:07

Размисли за ценностите на прехода 2 

  Поэзия » Гражданская
277 1 0

Защо живеем сред нередности?
Защото много нямат ценности

или пък те са фалшиви.

Как да има дела красиви,

като чалга ценностите ни заливат

и хората си затварят очите или заспиват?
Порното и насилието са навсякъде,

не сме при децата си, а другаде някъде! 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??