Jul 9, 2015, 11:07 AM

Размисли за ценностите на прехода 2 

  Poetry » Civilian
334 1 0

Защо живеем сред нередности?
Защото много нямат ценности

или пък те са фалшиви.

Как да има дела красиви,

като чалга ценностите ни заливат

и хората си затварят очите или заспиват?
Порното и насилието са навсякъде,

не сме при децата си, а другаде някъде! 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??