17 нояб. 2012 г., 15:26

Размисъл 

  Поэзия
619 0 1

Гледам живота около мен, забързан в някакава посока,

тъжен и ужасно смутен, пълен с намръщени хора,

но аз вярвам, че има на тази земя радост някъде скрита,

има надежда и топлина, но още не е открита.

 

Вярвам, че всичко ще се промени, че светът ще стане различен,

пълен с обич и разбиране, а не към всичко безразличен,

може би тъжно и мрачно е това, но и смешно от части, приятел -

всеки в тоз беден и труден свят се превръща в предател.

 

Може би само мечти са това - да вярвам в добротата,

но с вяра и надежда ще продължа да я търся по земята.

© Доника ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "всеки в тоз беден и труден свят се превръща в предател"
    Поздрав!
Предложения
: ??:??