Гледам живота около мен, забързан в някакава посока,
тъжен и ужасно смутен, пълен с намръщени хора,
но аз вярвам, че има на тази земя радост някъде скрита,
има надежда и топлина, но още не е открита.
Вярвам, че всичко ще се промени, че светът ще стане различен,
пълен с обич и разбиране, а не към всичко безразличен,
може би тъжно и мрачно е това, но и смешно от части, приятел -
всеки в тоз беден и труден свят се превръща в предател.
Може би само мечти са това - да вярвам в добротата,
но с вяра и надежда ще продължа да я търся по земята.
© Доника ангелова All rights reserved.
Поздрав!