13 мая 2009 г., 01:18

Размисъл 

  Поэзия » Философская
538 0 7

Как животът обърква нещата,

а съдбата ги здраво плете -

тъй, че сееш цветя

сред полята,

а в степта разцъфтяват се те.

Но решиш ли

назад да се върнеш -

за да търсиш отминали дни -

може корена свой

да прекършиш

сред крайпътните остри скали...

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??