20 мая 2007 г., 12:49

РАЗМИСЪЛ - ЖЕЛАНИЕ 

  Поэзия
427 0 3
                          РАЗМИСЪЛ - ЖЕЛАНИЕ

                  ЖИВОТЪТ   МИ   ПРЕМИНА
                  ПО  ПЪТИЩА РАЗЛИЧНИ
                  И    БЯГАХ    ОТ  СЪРЦЕ
                  ОТ  МИГОВЕ  БЕЗЛИЧНИ...

                  ИСКАХ  ВСЕКИ  БОЖИ ДЕН -
                  И  В  ТРУДНОСТ,  И   В  ЯД,
                  МАКАР   И   ТРУДЕН   ВЕЧНО,
                  ДА  БЪДЕ  ЦЕННОСТЕН, БОГАТ...

                  НО  ЧУВСТВАМ  СЕ  САМОТНА
                  В    МИСЛИТЕ  СИ   ЧИСТИ .
                  И    СРЕЩАМ   МНОГО   ХОРА -
                  НЕХАЙНИ, С КОРИСТНИ  МИСЛИ...

                  СЪС  СВОЯТА  СЪЩНОСТ 
                  ИСКАМ    ДА  СЕЯ  ЗАРАЗА  -
                  ОБИЧ  ДА  ИМА  ВЪВ  ВСИЧКИ,
                  А НЕ ГОРДОСТ И ОМРАЗА!

                  С ВЪЛШЕБНАТА СИ ПРЪЧКА
                  ЗА  МИГ  ДА  ДОКОСНА   ДУШИ,
                  ДА    ПРЕЧИСТЯ   СЪРЦА
                  И СЪВЕСТ  И ОБИЧ  ДА ПРЪСКАТ ЛЪЧИ...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??