Разпадам се на изгреви и залези.
Разпадам се на дъждове.
Каквито и причини да измисляме,
сърцето има своите страхове.
Разпадам се на спомени и минало.
Разпадам се на ветрове.
Каквото е приготвила за нас съдбата,
на друг не можем да дадем.
Разпадам се на дълбини и на вселени.
Какво ще може да ме събере?.......
Една усмивка, две горещи длани..
и обичта на влюбено сърце.
© Мариана Все права защищены
Какво ще може да ме събере?...
Една усмивка, две горещи длани...
и обичта на влюбено сърце."
Поздравления за хубавия стих,Мариана!