1 сент. 2009 г., 20:09

Разпечатвам страст 

  Поэзия » Белые стихи
1056 0 9

Разпечатвам страст

на страниците от живота ти,

обличам я с думи,

изписвам я на лицето ти

и тя остава като отпечатък.

Разпечатвам устни

върху кожата ти,

мултиплицирам ги

по цялото ти тяло

и те остават като жигосани.

Разпечатвам импулси памет

върху енцефалограмата,

свързвам остатъци мен със същността ти

и ни остава само споделеното време.

 

 

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??