Sep 1, 2009, 8:09 PM

Разпечатвам страст 

  Poetry » White poetry
990 0 9

Разпечатвам страст

на страниците от живота ти,

обличам я с думи,

изписвам я на лицето ти

и тя остава като отпечатък.

Разпечатвам устни

върху кожата ти,

мултиплицирам ги

по цялото ти тяло

и те остават като жигосани.

Разпечатвам импулси памет

върху енцефалограмата,

свързвам остатъци мен със същността ти

и ни остава само споделеното време.

 

 

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??