21 мар. 2008 г., 15:30

Разплака се в очите ми звезда 

  Поэзия
813 0 18

Разплака се в очите ми звезда

с най-чистите, най тъжните сълзи,

остави по лицето ми следа

и безутешна в мрака се стопи.

 

Беляза ме, а белегът изгаря,

горя със болката и всеки път след теб -

една звезда, която не забравя,

ала от спомени угасва ден след ден...

 

Аз зная, че умира ли звезда,

угасва и избухва в нова,

дано и аз когато изгоря,

да се родя по-влюбена и твоя...

 

© Яна Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??