13 июл. 2010 г., 15:44

Разсипа се залезът 

  Поэзия » Любовная
483 0 4

"... как заредихме с тебе този град!"

 

 

Разсипа се залезът - цветни парчета -
отломки могъщи от плащ на комета.
Сърцето му трепна смутено навярно
от еньовско Слънце - във бяг лъчезарно.

 

Пресипна морето - под лодка и барк.
Цветя, заредени в крайморския парк
ми кимат с усмивка и нежно, и леко,
завиждат, за дето сме с теб надалеко.

 

Когато си спомням за златния ден,
аз зная, че храниш доверие в мен.
И всички комети и ярки звезди
при нас от росата ще пият сълзи!

 

21.06.2010г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??