В леглото ми се гонят пеперуди,
на пода бродят приказните феи...
Заспах ли...? Или се събудих?!
Стените ми приличат на алеи.
И гледам чистите прозорци,
допреди малко някакви стъкла...
Сега там двама царедворци
ми махат за добре дошла.
Навън, където беше двора,
сега е като приказен разкош...
Дорисувайте си моите декори
и ми пожелайте "Лека нощ"...
© Алекс Маринова Все права защищены