18 авг. 2015 г., 10:56

Реалност във фаза REM 

  Поэзия » Любовная
591 0 2

Момент на унес и блаженство.

Небесносиньо кадифе.

От мен до теб е миг и вечност,

и океан във две ръце.

 

Първична сила. После нищо.

Сънят ни среща в ден и час.

От него само пò е истинско

видението "нас".

© Ралица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??