7 нояб. 2010 г., 20:55

Реалността 

  Поэзия » Другая
578 0 0

Човек трябва да мине през много неща -

за да стане това, което е сега.


Животът му поставя различни препятствия,

за да стане по-силен и да няма последствия.


Може да пада, да страда, да иска да крещи,

но всичко е вътре в него, там се таи.


Дори да иска да отприщи чувствата си,

знае, че трябва да издържи. 


И ще бъде така, докрая,

и когато му дойде края, ще каже:

                   'Аз издържах, ще вляза в Рая."

© Наталия Благоева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??