17 янв. 2010 г., 10:10

Реанимация 

  Поэзия » Другая
578 0 11

   

 

Добре съм – даже някак оцелях

сред преспите на тъжната си зима,

но мислейки за теб – било е грях,

почти било е непростимо.

 

Сега ще плащам своята вина –

подобни грехове се плащат с лихва. –

Вали в безсъниците тишина

и сляпа болка сляпо в мен притихва.

 

Добре съм. Даже много съм добре.

Сънувам, че ще дойдеш скоро

и плува вцепененото море

в тъгата на потъващ кораб.

 

 

© Ради Стефанов Р Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??