2 апр. 2021 г., 12:04

Рецепта за щастие 

  Поэзия » Философская
824 1 5

Рецептата за щастие сега,

ако я има как да я намеря.

И като брод над буйната река,

тя някъде е тука, но къде ли.

 

И щастие да търся ли сега,

то може да е тук, но да не зная.

Защо си губя времето така,

къде ли тъй ще му излезе краят.

 

А глас нашепва просто приеми,

реалността каквато е такава.

Щастливи да са всичките ми дни,

животът цветен тъй ме задължава.

 

До мене е любимата сега,

в добро и лошо дава ми подкрепа.

Какво да искам още имам ли това,

че щастието свое аз държа в ръцете.

 

Рецептата се пише всеки ден,

тъй просто ще се нареди животът.

Щастлив да бъда тука и сега,

вълшебна музика е туй дори без ноти.

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??