Реципрочността
се стича по междувеждието
с медени капки
змийска отрова
впива се в гърдите
в сърцето
в кръвта
в мускулите
в мозъка.
впива се
и шепне мелодията
на разлагащия се живот
впива се
и напомня съживителния екстаз
на прииждащата смърт
впива се
но още не.
© Ангел Все права защищены