29.08.2015 г., 19:45 ч.  

Реципрочност 

  Поезия » Философска
522 0 0

Реципрочността 

се стича по междувеждието

с медени капки

змийска отрова

впива се в гърдите

в сърцето

в кръвта

в мускулите

в мозъка.

 

впива се 

 

и шепне мелодията

на разлагащия се живот

 

впива се

 

и напомня съживителния екстаз

на прииждащата смърт

 

впива се

 

но още не.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??