17 февр. 2010 г., 10:43

реКАПИТУЛАЦИЯ 

  Поэзия » Юмористическая
1007 1 12

                              реКАПИТУЛАЦИЯ

 

                    Астралното ми тяло остарява,

                                   физическото - летаргично дреме.

                                   В душата ми изригват като лава

                                   спомени от носталгично време.

 

                                   От Козирог лекувам стара рана

                                   с амурчета от истински стрелкини.

                                   И вино пих, и капка не остана,

                                   и нацелувах всички Валентини!

 

                                   На Зарезан подкарах много рано

                                   Програмата, научно подкована.

                                   Край буренцето с вино най-отбрано

                                   с копнеж възпях целувката на Ана!

 

                                   Бай Трифон се поряза дяволито,

                                   озарен от празнична активност,

                                   а Валентин похвали пак с възхита

                                   моята сърдечна селективност!

 

                                   Получих прошка, сгазих всички пости,

                                   молитвата забравих да си кажа…

                                   Подгизнах цял - до мозък и до кости!

                                   Мотиката я нямаше в багажа.

 

                                   16 февруари 2010 г.

 

 

                                    Послепис: Скъпи откровенци, ако не ви звучи

                                        мажорно, да сте се учили за миньори! :):);)

                                    

 

© Николай Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??