12 дек. 2007 г., 21:50

Реката на мъртвите деца 

  Поэзия » Другая
1002 0 7

Студени сълзи.
Момиченце малко плаче в гората.
Мъртвец след нея върви.
Дълбока, студена - през гората минава река.
Хиляди вътре, трупове на малки деца.
Лежат и тихи студени сълзи се сливат с дълбоката река.

Мъртвец я преследва - искам нейното сърце!
Мъртвец я преследва - тя не ще се отърве!

Студени сълзи.
Момиченце малко плаче в гората.
Мътвец до нея стои.
Хиляди вътре, трупове на малки деца.
Лежат тук, в студената река.
И посрещат още едно дете - дете без сърце.

Студени сълзи все още те леят.
Долу! Дълбоко в студената река.

© Пламен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??