25 июл. 2008 г., 08:59

Реквием за сън 

  Поэзия
751 0 1
Реквием за сън


Самота, унижение...
бавно унищожение.
Празни души
разбити мечти...
Печал и скръб,
изгниваща плът.
Тъмнина,
нищета...
хаос и мизерия,
хайде победи я.
Край... смъртта
най-красива на света.
Вледенени устни
още вкусни...
Свърши, нищо.
Празнина...
пустота.
Огорчение
следвано от вълнение.
Объркване... побъркване.
Сълзи, гори, крещи...
СПРИ!!!
Не ме мъчи,
погледни
моите очи...
Пламък гори,
моля те не го гаси...

Вяра и надежда
до началото се свежда.
Тихо... бавно
гледа жадно...
Разбиране,
провокиране.
Катастрофа... пожар,
морски фар.
Силни вълни,
вятър ехти...
УМРИ!!!
Вечен сън заспи...
и се роди.
Отново,
всичко е готово
и се повтаря.
Кръгът се затваря...

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??