10 мая 2011 г., 11:37

Религията ми 

  Поэзия » Другая
606 0 0

      Религията ми

Моята религия е Свобода -
не изисква поклонение.
Стихове си пиша от душа,
пълни с чувства и вълнение.

Църквата съм си сама
и на никой се не моля,
волна с птиците летя,
не играя чужда роля.

Свещ в ръцете не държа
и в студа, и в зноя
,
грее пламъче в стиха -
нежната молитва моя.

Идоли в икони не издигам,
не робувам на излишна суета.
Свободна облаците стигам
най-щастлива на Света.

© Лидия Сиркавара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??