24 янв. 2017 г., 11:29

Ретро сън 

  Поэзия » Любовная
309 0 5

(по Валери Станков)

 

Как си носиш

менците с вода

със очи на мъж те аз погледах.

Ти във мен

остави и следа...

Чувствата към теб си преразгледах.

 

Да ти бъда

мъж се посвених-

мъжки срам в стените ме зазида.

Но в съня си

менци ти напих...

Мога чист спокойно да си ида.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??